MEDIA Pro - Studio Petović | Foto | Video | Digitalna štampa | Graviranje | Sublimacija

Lasersko graviranje

Jednom riječju umjetnost, novog vremena. Lasersko graviranje je spoj moderne tehnologije i kreativnosti Vas samih u osmišljavanju odekvatnog proizvoda koji Vam je potreban.

Koristeći sopstvenu maštu i dizajniranju nekog proizvoda a uz pomoć laera možete dobiti reprezentativni proizvod, kako reklamni tako i komercijalni koji možete ponuditi svojim klijentima. Princip laserskog graviranja predstavlja proces prilikom kojeg se paljenje, topljenjem i isparavanjem materije dolazi do željenog oblika proizvoda.

U obradi materijala laserskom tehnologijom postoje brojne prednosti, a to su da nema kontakta, proces je čist i suv, fleksibilan i ekonomičan. Jedini alat koji koristimo prilikom graviranja, sečenja i markiranja je svetlost, odnosno preciznije laserski snop. Laserske gravure su trajne, otporne na hemikalije, UV zračenja i ogrebotine.

Garanciju kvaliteta i preciznosti kod laserskog graviranja daje nam pouzdanost mašine. Posjedujemo mašinu proizvođača EPILOG koja je lider u laserskoj gravuri u svijetu.

Koristeći tehnologiju lasera, naša firma se bavi i izradom pečata i štambilja. Našim klijentima nudimo izradu pečata svih vrsta i dimenzija i to za manje od 24 sata. Za izradu pečata koristimo najkvalitetniju lasersku gumu a za mehanizam koristimo proizvode renomiranog proizvođača Colop.

U ponud imamo sledeće vrste pečata:

Okrugle
Ovalne
Pravougaone
Kvadratne
Džepne
Datumare

Galerija laserskog graviranja

Privesci
Hemijske
Plakete
Pločice za vrata

Sadržaj je zaštićen autorskim pravima. Strogo zabranjeno kopiranje!