MEDIA Pro - Studio Petović | Foto | Video | Digitalna štampa | Graviranje | Sublimacija

Video produkcija

Studio Petović se od 1992. godine profesionalno bavi pružanjem video uslugama, digitalnom video montažom i izradom reklama i spotova.

Od samog početka rada naša osnovna djelatnost bila je video snimanje, prvenstveno svadbenih veselja. U vrlo kratkom roku uspjeli smo stvoriti sasvim drugačiji pristup i proizvod od dotadašnjih u ponudi, s toga smo vrlo brzo bili prihvaćeni i traženi od strane klijenata.

U samom startu naš cilj bio je beskompromisna usluga koja će dati nadasve kvalitetan konačan proizvod – jedinstvenu uspomenu, a nama dobru reklamu. Sledeći takav način rada, nismo štedjeli na ulaganjima u najkvalitetniju opremu i konstantno edukovanje, tako da sada posjedujemo najkvalitetniju digitalnu video opremu, kako za snimanje tako i za montažu i postprodukciju.

U svojoj bogatoj paleti opreme možemo se pohvaliti da trenutno koristimo opremu renomiranih svjetski proizvođača: Sony, Canon, Zhiyun, Montfrotto

Da sve bude besprekorno u konačnom proizvodu naše ekipa u postprodukciji koristi se poslednjim setovima Adobe Premiere CC, Adobe Affter Effect CC, Adobe Audition CC, Adobe Encore kao i najbolje setove Redgiant pluginova čime garantujemo filmski izgled svakog konačnog proizvoda koji izađe iz naše produkcije.

Snimanje dronom

Da bi našim klijentim ponudili kompletnu video uslugu a prateći tehnološke napretke u svojoj ponudi imamo i uslugu snimanja dronom, za što koristimo dron DJI Phantom 4 Pro. Svojim klijentima nudimo visokokvalitatan video snimak iz vazduha do 4k rezolucije, a naša prednost je i ta što je naš dron registrovan u Agenciji za civilno vazduhoplovstvo što Vam garantuje da snimke koje uradimo nisu suprotni zakonskoj regulativi.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy